Πρωτοποριακή Μέθοδος Εκπαίδευσης - Δια ζώσης και εξ αποστάσεως

Πρωτοποριακή Μέθοδος Εκπαίδευσης - Δια ζώσης και εξ αποστάσεως

Διδασκαλία σε αίθουσα, συνδυασμένη παράλληλα με τηλεδιάσκεψη και δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως με ενεργό συμμετοχή

Διδασκαλία σε αίθουσα, συνδυασμένη παράλληλα με τηλεδιάσκεψη και δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως με ενεργό συμμετοχή
el-translations - Πρωτοποριακή Μέθοδος Εκπαίδευσης - Δια ζώσης και εξ αποστάσεως
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠρογράμματα σχεδιασμένα με τις προδιαγραφές της διεθνώς αναγνωρισμένης μεθόδου σχεδίασης εκπαιδευτικών συστημάτων Instructional System Development (ISD).

Αποτελούν το ιδανικό βήμα επαγγελματικής επιμόρφωσης για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να καταστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα πανέτοιμοι και πλήρως εξοπλισμένοι για την ελληνική και παγκόσμια ανταγωνιστική αγορά.

Η διάρκεια τους είναι από 1 ημέρα έως και 1 χρόνο και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων των σύγχρονων αναγκών για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα, με φυσική παρουσία σε αίθουσα, συνδυασμένη παράλληλα με τηλεδιάσκεψη και δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως με ενεργό συμμετοχή. Επίσης, παρέχεται online υποστήριξη για όλους με πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης και 24/7 άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βοηθήματα, ασκήσεις, λογισμικά κ.λπ.

Οι απόφοιτοί μας λαμβάνουν πιστοποιητικό από την EL-Translations Academy με την ολοκλήρωση του προγράμματος που παρακολουθούν.

Ορισμένα προγράμματα έχουν τελικές εξετάσεις online και η επιτυχία στις εξετάσεις είναι απαραίτητη για να λάβετε το πιστοποιητικό.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε τον αναλυτικό Κανονισμό Σπουδών εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Η εκπαίδευση με φυσική παρουσία διεξάγεται σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο του Χαλανδρίου Αττικής, σε ολιγομελή τμήματα. 

Σε κάθε εκπαιδευόμενο διατίθεται προς χρήση (στην αίθουσα) 1 φορητός υπολογιστής με όλα τα αναγκαία εκπαιδευτικά βοηθήματα. 

Παρέχεται δυνατότητα επιλογής του τρόπου παρακολούθησης με φυσική παρουσία ή online με ζωντανή σύνδεση – τηλεδιάσκεψη, εφόσον αυτό εξυπηρετεί καλύτερα (σε περίπτωση έκτακτης απασχόλησης, αδυναμίας έγκαιρης μετακίνησης, ασθένειας ή άλλου κωλύματος). 

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Όπου και εάν είναι ο τόπος διαμονής σας μπορείτε να σπουδάσετε Μετάφραση στην EL-Translations Academy.

Σας εκπαιδεύουμε στις τεχνικές της μετάφρασης με την μέθοδο e-learning, εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι το laptop, το tablet, ή ακόμα και το smartphone σας και... σύνδεση στο internet.

Live Online Εξ Αποστάσεως (Σύγχρονη Tηλεκπαίδευση)

Για όλα τα προγράμματά μας υπάρχει η δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης online με τηλεδιάσκεψη. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία και στους εκτός Αθηνών σπουδαστές να συμμετέχουν πλήρως στη διδασκαλία από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς το μεγάλο κόστος των μετακινήσεων, διαμονής κ.λπ.

Η συμμετοχή των σπουδαστών γίνεται μέσω συνδέσμων και κωδικών που λαμβάνουν σε email αμέσως μετά την εγγραφή τους, ώστε να μπορούν να συνδεθούν από όπου βρίσκονται μέσω Η/Υ, laptop, tablet και smartphone κινητού.

Τους ίδιους κωδικούς λαμβάνουν και όσοι επιλέξουν την παρακολούθηση με φυσική παρουσία, ώστε να συνδέονται εξ αποστάσεως εφόσον χρειαστεί ή το επιθυμούν (κόπωση, ασθένεια, έλλειψη χρόνου μετακίνησης κ.ά. και έτσι μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και να συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση που διεξάγεται στην αίθουσα από όπου και αν βρίσκονται.

On the Go

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από οπουδήποτε μέσω του tablet ή του smartphone σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή για iOS ή Android.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Διδάσκουν επίσημα πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς, πτυχιούχοι του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου και άλλων πανεπιστημίων.

Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι επαγγελματίες και καταξιωμένοι project manager. Αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα δεν είναι ακαδημαϊκά ούτε θεωρητικά. Η εκπαίδευση από τους ειδικούς είναι συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων και είναι η μόνη που μπορεί να λέγεται εφαρμοσμένη επαγγελματική κατάρτιση.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στην online πλατφόρμα υποστήριξης της εκπαίδευσης (moodle), όλοι οι σπουδαστές έχουν άμεση πρόσβαση όλο το 24ωρο στα απαιτούμενα κάθε φορά λογισμικά, εκπαιδευτικά βοηθήματα, ασκήσεις για πρακτική εφαρμογή, εργασίες κ.λπ.

Διατίθεται πλούσιο υλικό στους πιο συνήθεις γλωσσικούς συνδυασμούς για καθημερινή εξάσκηση κατά βούληση. Το υλικό συνοδεύεται από προτεινόμενες απαντήσεις και πραγματικές εργασίες έμπειρων επαγγελματιών, εγκεκριμένες από πελάτες.

Έτσι, κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να μελετά, να κάνει συγκρίσεις και να βγάζει τα συμπεράσματά του.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Με σκοπό την εμπέδωση των διδασκόμενων αντικειμένων, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινή πρακτική εφαρμογή, με άμεση συμμετοχή των σπουδαστών σε ασκήσεις και εργασίες σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Για αυτούς που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, εφόσον το επιθυμούν, η αίθουσα διατίθεται για πρακτική άσκηση συνεχώς και εκτός ωρών διδασκαλίας, με κάποιον εκπαιδευτή πάντοτε στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια και άμεση επίλυση μικροπροβλημάτων, απάντηση σε ερωτήσεις, απορίες κ.λπ.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, την Παρασκευή, σε ειδική συνεδρία γίνεται σχολιασμός εργασιών και επιλύονται απορίες, ώστε να συμπληρώνονται τυχόν κενά, να θεραπεύονται αδυναμίες και έτσι η επίδοση των σπουδαστών παρακολουθείται και βελτιώνεται συνεχώς.

Προγράμματα —Προγράμματα —Προγράμματα —

Προγράμματα

Scroll