Δείτε τα δωρεάν webinars που προσφέρουμε:

Online meeting για ενημέρωση

Συνδεθείτε την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 16:00 στην online συνάντησή μας για να ενημερωθείτε μέσα σε 30' για τα βασικά στοιχεία του προγράμματος «Νομική και Οικονομική Μετάφραση» και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Πατήστε στον σύνδεσμο και κάντε εγγραφή, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση email σας και αμέσως θα λάβετε email με λεπτομερείς οδηγίες.

Οδηγίες & συμβουλές στη χρήση Word Online

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στις 15:00 ελάτε να δούμε μαζί μέσα σε 45' χρήσιμα tricks και να σας δώσουμε συμβουλές που θα σας διευκολύνουν όταν εργάζεστε online με αρχεία Word, χρησιμοποιώντας το Word Online της Microsoft.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Outlook, τον οποίο δημιουργείτε δωρεάν!

Webinars που έχουν ολοκληρωθεί:

e-Briefing Εφαρμοσμένης Μετάφρασης

Θέλετε να σπουδάσετε «Εφαρμοσμένη Μετάφραση» στη Σχολή μας;

Συνδεθείτε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στις 15:00 στην online συνάντησή μας και ενημερωθείτε μέσα σε 30' για τη μέθοδο εκπαίδευσης και τα βασικά στοιχεία του Μονοετούς Προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Μετάφραση και εμείς θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

 

EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης & Διερμηνείας

H EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας, Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς σε εξειδικευμένα αντικείμενα που είναι αναγκαία για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων και παλαιότερων μεταφραστών

EL-Translations Academy
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 215 525 1910

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο Newsletter μας