Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε διάφορα θέματα σχετικά με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα

1. Ενδιαφέρομαι για το 4μηνο πρόγραμμά σας «Εφαρμοσμένη Μετάφραση», αλλά θα ήθελα να μου διευκρινίσετε τι πιστοποίηση δίνετε και αν θα μπορώ να επικυρώνω τις μεταφράσεις μου.
Όσον αφορά την πιστοποίηση, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μετάφρασης και Διερμηνείας είναι επίσημα πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας. Με τη λήξη του προγράμματος οι επιτυχόντες σπουδαστές μας λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την EL-TRANSLATIONS στην Εφαρμοσμένη Μετάφραση, με αναφορά στα κύρια αντικείμενα που διδάχτηκαν.

Δικαίωμα επικύρωσης έχουν μόνο οι πτυχιούχοι μεταφραστές του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι δικηγόροι και εξουσιοδοτημένοι μεταφραστές του Υπουργείου Εξωτερικών. Δεν θα μπορείτε να επικυρώνετε τις μεταφράσεις σας, εκτός αν ανήκετε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης & Διερμηνείας

H EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας, Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς σε εξειδικευμένα αντικείμενα που είναι αναγκαία για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων και παλαιότερων μεταφραστών

EL-Translations Academy
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 68 01 333

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφή