Προσφορά Υποτροφίας σε Αριστούχους

Πτυχιούχους του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου και άλλων Πανεπιστημίων

Υποτροφία σε Αριστούχους του ΤΞΓΜΔ - EL-Translations
H EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας, πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς σε εξειδικευμένα αντικείμενα που είναι αναγκαία για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων και παλαιότερων μεταφραστών.
Ήδη εδώ και μερικά χρόνια έχουμε συνάψει συμφωνίες συνεργασίας και δίνουμε την δυνατότητα σε φοιτητές του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου και άλλων πανεπιστημίων να κάνουν πρακτική άσκηση στην εταιρεία μας (η δράση αυτή χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ). Σε ΟΛΟΥΣ τους ασκούμενους φοιτητές προσφέρουμε δωρεάν παρακολούθηση στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα   που διεξάγονται κατά τον χρόνο της άσκησής τους.

Επιπλέον, στους αριστούχους τελειόφοιτους και πτυχιούχους του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου καθώς και τμημάτων μετάφρασης άλλων ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, προσφέρουμε δωρεάν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Μετάφραση» που διεξάγεται κάθε εξάμηνο. Η υποτροφία αυτή χορηγείται συνεχώς χωρίς χρονικούς περιορισμούς, ανάλογα με την επιθυμία του κάθε ενδιαφερομένου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της υποτροφίας σε αριστούχους τελειόφοιτους είναι η προσκόμιση στη σχολή μας αναλυτικής βαθμολογίας με μέσο όρο από 8,51 και άνω. Στην περίπτωση αριστούχων πτυχιούχων είναι απαραίτητη η προσκόμιση πτυχίου με Άριστα, δηλαδή με βαθμό από 8,51 και άνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στο 210 68.01.333 και στο training@el-translations.com

Εντυπώσεις Αριστούχων:

Αριστούχοι Υπότροφοι:

Νίκος Κυριλλίδης (2014)
Κορίνα Δευτεραίου (2012)
Μαριτίνα Παντελοπούλου (2010)
Στο τρίμηνο σεμινάριο που παρακολούθησα είχα την ευκαιρία να μάθω πληθώρα νέων πραγμάτων και να εξοικειωθώ με διάφορα μεταφραστικά εργαλεία και προγράμματα τα οποία μετά χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση.

Το θεωρητικό υπόβαθρο των σεμιναρίων σε συνδυασμό με την πρακτική εφαρμογή των νέων γνώσεων με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημά μου στο χώρο της μετάφρασης.
Η γνωριμία μου με την EL-Translations ξεκίνησε μέσω της παρότρυνσης καθηγητή μου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, τον οποίο και ευχαριστώ για τη συμβολή του.

Σε μία περίοδο όπου είχα πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές μου και αναζητούσα εργασία, η EL-Translations με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ ομαλά στον επαγγελματικό χώρο, μέσω της καθημερινής εξάσκησης σε προστατευμένο περιβάλλον και υπό την υπεύθυνη καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών, των οποίων κύριο μέλημα είναι η ποιότητα.

Η παράλληλη παρακολούθηση, ως υποτροφία, του τρίμηνου σεμιναρίου «Επαγγελματική Μετάφραση και Μεταφραστικές Μνήμες» με βοήθησε να εξοικειωθώ με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεταφραστικών εργαλείων και λογισμικών, αυξάνοντας σταδιακά την παραγωγικότητά μου και την ποιότητα της δουλειάς μου.

Μόλις λίγους μήνες μετά από αυτή την εκπαίδευση, έχω τη χαρά να συνεργάζομαι πλέον επαγγελματικά με την EL-Translations, νιώθοντας τη σιγουριά ότι διαθέτω όλα τα απαραίτητα εφόδια.

EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης & Διερμηνείας

H EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας, Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς σε εξειδικευμένα αντικείμενα που είναι αναγκαία για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων και παλαιότερων μεταφραστών

EL-Translations Academy
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 68 01 333

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφή