Πρωτοποριακή Μέθοδος Εκπαίδευσης με e-learning

Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα, με φυσική παρουσία σε αίθουσα, συνδυασμένη παράλληλα με τηλεδιάσκεψη και δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως με ενεργό συμμετοχή. Επίσης, παρέχεται online υποστήριξη για όλους με πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης και 24/7 άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βοηθήματα, ασκήσεις, λογισμικά κ.λπ.

Μέθοδος Εκπαίδευσης e-learning

Οι εκπαιδευτές μας:

Διδάσκουν επίσημα πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς, πτυχιούχοι του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου και άλλων πανεπιστημίων.

Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι επαγγελματίες και καταξιωμένοι project manager. Αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα δεν είναι ακαδημαϊκά ούτε θεωρητικά. Η εκπαίδευση από τους ειδικούς είναι συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων και είναι η μόνη που μπορεί να λέγεται εφαρμοσμένη επαγγελματική κατάρτιση.
certified-professionals.png

Εκπαίδευση με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως:

Η εκπαίδευση με φυσική παρουσία διεξάγεται σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες στη σχολή μας στο κέντρο του Χαλανδρίου Αττικής. 

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ακολουθούμε όλες τις προβλέψεις του νόμου για την προστασία από τον Covid-19.

Παρέχεται δυνατότητα επιλογής του τρόπου παρακολούθησης με φυσική παρουσία ή online με ζωντανή σύνδεση.
teaching-icon.png
Οι απόφοιτοί μας λαμβάνουν πιστοποιητικό από την EL-Translations Academy με την ολοκλήρωση του προγράμματος που παρακολουθούν.

Ορισμένα προγράμματα έχουν τελικές εξετάσεις online και η επιτυχία στις εξετάσεις είναι απαραίτητη για να λάβετε το πιστοποιητικό. Σε περίπτωση αποτυχίας λαμβάνετε μόνο Βεβαίωση Παρακολούθησης.
e-learning.png
smartphone.png

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως:

Όπου και εάν είναι ο τόπος διαμονής σας μπορείτε να σπουδάσετε στην EL-Translations Academy με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας.

Tο μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο μέσα από το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας ή ακόμη και το κινητό σας.

Εκμεταλλευθείτε την ευελιξία που προσφέρουν τα live webinars και δηλώστε συμμετοχή!

  • Σύγχρονη τηλεκπαίδευση - Live Webinar
Για όλα τα προγράμματά μας υπάρχει η δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης online με τηλεδιάσκεψη. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία και στους εκτός Αθηνών σπουδαστές να συμμετέχουν πλήρως στη διδασκαλία από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς το μεγάλο κόστος των μετακινήσεων, διαμονής κ.λπ.

Η συμμετοχή των σπουδαστών γίνεται μέσω συνδέσμων και κωδικών που λαμβάνουν σε email αμέσως μετά την εγγραφή τους, ώστε να μπορούν να συνδεθούν από όπου βρίσκονται μέσω Η/Υ, laptop, tablet και smartphone κινητού.

Τους ίδιους κωδικούς λαμβάνουν και όσοι επιλέξουν την παρακολούθηση με φυσική παρουσία, ώστε να συνδέονται εξ αποστάσεως εφόσον χρειαστεί ή το επιθυμούν (κόπωση, ασθένεια, έλλειψη χρόνου μετακίνησης κ.ά. και έτσι μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και να συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση που διεξάγεται στην αίθουσα από όπου και αν βρίσκονται.

  • Εκπαίδευση On the Go
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από οπουδήποτε μέσω του tablet ή του smartphone σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή για iOS ή Android.

  • Για να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας είναι κατάλληλος για την παρακολούθηση online εξ αποστάσεως πατήστε εδώ.

Υποστήριξη με Πλατφόρμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης (ισχύει για όλους)

Στην online πλατφόρμα υποστήριξης της εκπαίδευσης (moodle), ΟΛΟΙ οι σπουδαστές έχουν άμεση πρόσβαση όλο το 24ωρο στα απαιτούμενα κάθε φορά λογισμικά, εκπαιδευτικά βοηθήματα, ασκήσεις για πρακτική εφαρμογή, εργασίες κ.λπ.

Διατίθεται πλούσιο υλικό στους πιο συνήθεις γλωσσικούς συνδυασμούς για καθημερινή εξάσκηση κατά βούληση. Το υλικό συνοδεύεται από προτεινόμενες απαντήσεις και πραγματικές εργασίες έμπειρων επαγγελματιών, εγκεκριμένες από πελάτες. Έτσι, κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να μελετάει, να κάνει συγκρίσεις και να βγάζει τα συμπεράσματά του.
partners.png

Πρακτική εφαρμογή (ισχύει για όλους):

Με σκοπό την εμπέδωση των διδασκόμενων αντικειμένων, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινή πρακτική εφαρμογή, με άμεση συμμετοχή των σπουδαστών σε ασκήσεις και εργασίες σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Για αυτούς που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, εφόσον το επιθυμούν, η αίθουσα διατίθεται για πρακτική άσκηση συνεχώς και εκτός ωρών διδασκαλίας, με κάποιον εκπαιδευτή πάντοτε στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια και άμεση επίλυση μικροπροβλημάτων, απάντηση σε ερωτήσεις, απορίες κ.λπ.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, την Παρασκευή, σε ειδική συνεδρία γίνεται σχολιασμός εργασιών και επιλύονται απορίες, ώστε να συμπληρώνονται τυχόν κενά, να θεραπεύονται αδυναμίες και έτσι η επίδοση των σπουδαστών παρακολουθείται και βελτιώνεται συνεχώς.

EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης & Διερμηνείας

H EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας, Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς σε εξειδικευμένα αντικείμενα που είναι αναγκαία για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων και παλαιότερων μεταφραστών

EL-Translations Academy
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 68 01 333

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφή