Πρωτοποριακή Μέθοδος Εκπαίδευσης με e-learning

Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα, με φυσική παρουσία σε αίθουσα, συνδυασμένη παράλληλα με τηλεδιάσκεψη και δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως με ενεργό συμμετοχή. Επίσης, παρέχεται online υποστήριξη για όλους με πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης και 24/7 άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βοηθήματα, ασκήσεις, λογισμικά κ.λπ.

Μέθοδος Εκπαίδευσης e-learning

Οι εκπαιδευτές μας:

Διδάσκουν επίσημα πιστοποιημένοι μεταφραστές και διερμηνείς, πτυχιούχοι του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου και άλλων πανεπιστημίων.

Οι διδάσκοντες είναι παράλληλα ενεργοί έμπειροι επαγγελματίες και καταξιωμένοι project manager, στελέχη πλήρους απασχόλησης στην εταιρεία μας. Έτσι βιώνουν συνεχώς και παρακολουθούν άμεσα όλες τις εξελίξεις του επαγγέλματος και γνωρίζουν τη σύγχρονη μεταφραστική τεχνολογία, αφού την εφαρμόζουν στην καθημερινή εργασία τους.
certified-professionals.png

Εκπαίδευση με φυσική παρουσία:

Η εκπαίδευση με φυσική παρουσία διεξάγεται σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο του Χαλανδρίου Αττικής, σε ολιγομελή τμήματα έως 8 ατόμων.

Σε κάθε εκπαιδευόμενο διατίθεται προς χρήση (στην αίθουσα) 1 φορητός υπολογιστής με όλα τα αναγκαία εκπαιδευτικά βοηθήματα.

Παρέχεται δυνατότητα επιλογής του τρόπου παρακολούθησης με φυσική παρουσία ή online με ζωντανή σύνδεση – τηλεδιάσκεψη, εφόσον αυτό εξυπηρετεί καλύτερα (σε περίπτωση έκτακτης απασχόλησης, αδυναμίας έγκαιρης μετακίνησης, ασθένειας ή άλλου κωλύματος).
teaching-icon.png

Είστε πτυχιούχος ή σπουδάζετε στο Καποδιστριακό, το Ιόνιο, το Αριστοτέλειο ή στο Πανεπιστήμιο Θράκης και Αιγαίου;


Επωφεληθείτε τον χρόνο της φοίτησής σας στο Πανεπιστήμιο και σπουδάστε παράλληλα ειδικευμένη μετάφραση, όπως μεταφραστικές μνήμες, τεχνικές επιμέλειας κ.ά. χωρίς ενοίκια, έξοδα μετακίνησης κ.λπ.

Η εκπαίδευση εξ αποστάσεως στην μετάφραση συνδυάζεται και ταιριάζει με τις σπουδές στην Αγγλική, Ιταλική, Ισπανική, Γαλλική Γερμανική και την Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία.

Επίσης, σπουδές στην μετάφραση μπορούν να κάνουν και όσοι σπουδάζουν Βαλκανικές Γλώσσες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αθηνών, Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού οπως Strasbourg, Paul-Vallery Montpellier 3, Barcelona, Johannes Gutenberg Mainz κ.ά.
Οι σπουδαστές λαμβάνουν πιστοποιητικό από την EL-TRANSLATIONS με την ολοκλήρωση του προγράμματος που παρακολουθούν. Για να λάβουν το πιστοποιητικό θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει το 80% των διδακτικών ωρών του προγράμματος.
e-learning.png
smartphone.png

Εκπαίδευση online εξ Αποστάσεως:

Όπου και εάν είναι ο τόπος διαμονής σας μπορείτε να σπουδάσετε Μετάφραση στην EL-TRANSLATIONS με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας.

Σας εκπαιδεύουμε στις τεχνικές της μετάφρασης με την μέθοδο e-learning, εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι το laptop, το tablet, ή ακόμα και το smartphone σας και...σύνδεση στο internet!

Εκμεταλλευθείτε την ευελιξία που προσφέρουν τα live webinars και δηλώστε συμμετοχή!

  • Σύγχρονη τηλεκπαίδευση - Live Webinar
Για όλα τα προγράμματά μας υπάρχει η δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης online με τηλεδιάσκεψη. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία και στους εκτός Αθηνών σπουδαστές να συμμετέχουν πλήρως στη διδασκαλία από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς το μεγάλο κόστος των μετακινήσεων, διαμονής κ.λπ.

Η συμμετοχή των σπουδαστών γίνεται μέσω συνδέσμων και κωδικών που λαμβάνουν σε email αμέσως μετά την εγγραφή τους, ώστε να μπορούν να συνδεθούν από όπου βρίσκονται μέσω Η/Υ, laptop, tablet και smartphone κινητού.

Τους ίδιους κωδικούς λαμβάνουν και όσοι επιλέξουν την παρακολούθηση με φυσική παρουσία, ώστε να συνδέονται εξ αποστάσεως εφόσον χρειαστεί ή το επιθυμούν (κόπωση, ασθένεια, έλλειψη χρόνου μετακίνησης κ.ά. και έτσι μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και να συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση που διεξάγεται στην αίθουσα από όπου και αν βρίσκονται.

  • Εκπαίδευση On the Go
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από οπουδήποτε μέσω του tablet ή του smartphone σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή για iOS ή Android.

  • Για να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας είναι κατάλληλος για την παρακολούθηση online εξ αποστάσεως πατήστε εδώ.

Υποστήριξη με Πλατφόρμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης (ισχύει για όλους)

Στην online πλατφόρμα υποστήριξης της εκπαίδευσης (moodle), ΟΛΟΙ οι σπουδαστές έχουν άμεση πρόσβαση όλο το 24ωρο στα απαιτούμενα κάθε φορά λογισμικά, εκπαιδευτικά βοηθήματα, ασκήσεις για πρακτική εφαρμογή, εργασίες κ.λπ.

Διατίθεται πλούσιο υλικό στους πιο συνήθεις γλωσσικούς συνδυασμούς για καθημερινή εξάσκηση κατά βούληση. Το υλικό συνοδεύεται από προτεινόμενες απαντήσεις και πραγματικές εργασίες έμπειρων επαγγελματιών, εγκεκριμένες από πελάτες. Έτσι, κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να μελετάει, να κάνει συγκρίσεις και να βγάζει τα συμπεράσματά του.
partners.png

Πρακτική εφαρμογή (ισχύει για όλους):

Με σκοπό την εμπέδωση των διδασκόμενων αντικειμένων, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινή πρακτική εφαρμογή, με άμεση συμμετοχή των σπουδαστών σε ασκήσεις και εργασίες σε συνθήκες πραγματικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Για αυτούς που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, εφόσον το επιθυμούν, η αίθουσα διατίθεται για πρακτική άσκηση συνεχώς και εκτός ωρών διδασκαλίας, με κάποιον εκπαιδευτή πάντοτε στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια και άμεση επίλυση μικροπροβλημάτων, απάντηση σε ερωτήσεις, απορίες κ.λπ.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, την Παρασκευή, σε ειδική συνεδρία γίνεται σχολιασμός εργασιών και επιλύονται απορίες, ώστε να συμπληρώνονται τυχόν κενά, να θεραπεύονται αδυναμίες και έτσι η επίδοση των σπουδαστών παρακολουθείται και βελτιώνεται συνεχώς.

EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης & Διερμηνείας

H EL-Translations Academy - Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας, Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση, ειδίκευση και επιμόρφωση σε μεταφραστές και διερμηνείς σε εξειδικευμένα αντικείμενα που είναι αναγκαία για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων και παλαιότερων μεταφραστών

EL-Translations Academy
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 215 525 1910

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο Newsletter μας